TEHOKASTA VARAINHANKINTAA JALKAPALLOSEUROILLE JA -JOUKKUEILLE

Hyviä uutisia – Futis-arpa on taas myynnissä! Jalkapalloaiheisessa arvassa on nyt isompi myyntipalkkio kuin koskaan – jopa 4 euroa arpaa kohden! 

 

Futis-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Arvassa ovat mukana kaikki tunnetut tavaramerkit: tehokkuus, helppous ja verottomuus.

 

Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjän palkkio-osuus on jopa 4 euroa! Arpatilauksen voit tehdä kätevästi täyttämällä tilauslomakkeen - TÄSTÄ.

 

Päävoittoina olevat henkilöautot, veneet ja  unelmalomat tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on  yli 145 000 kpl.

Futis-arpa on jalkapalloseurojen ja -joukkueiden virallinen varainhankintaväline. Futis-arpaa saavat myydä ainoastaan  Suomen Palloliiton jäsenseurat ja -joukkueet. Futis-arpa on suunniteltu yhteistyössä Suomen Palloliitto ry:n kanssa.

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI
-PÄÄSET NAUTTIMAAN EDUISTA JA TARJOUKSISTA!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja varainhankintauutiset. Liity uutiskirjeen saajaksi täyttämällä oheinen lomake ja painamalla "Lähetä". Kirje ei velvoita mihinkään ja voit keskeyttää uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

  • Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry

  • Arpajaislupa: Luvan numero: RA/2019/1136

  • Arpojen myyntiaika ja -alue: 1.1.2020 – 30.9.2020, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

  • Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6, 20780 Kaarina. 040 311 0570 (Palvelemme puhelimitse arkipäivisin klo 9-15, info@suvilyhty.fi

 

   Rekisteri- ja tietosuojaseloste