SUVILYHTY-ARPOJEN MYYNTI KÄY VILKKAANA!
SUVILYHTY-ARPA ON TEHOKAS JA HELPPO VARAINHANKINTAVÄLINE

Suomen suosituimman ja tunnetuimman tavara-arvan, Lumilyhdyn, kesäinen sisararpa on taas täällä! Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat hankkia  varoja kätevästi ja tehokkaasti uudella Suvilyhty-arvalla. Suvilyhty-arpa on myynnissä koko kevään ja kesän ajan. Arpojen myyntiaika päättyy 14.9.2019.

Suvilyhty-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Arvassa ovat mukana kaikki Lumilyhdyn tunnetut tavaramerkit: tehokkuus, helppous ja verottomuus.

 

Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjä saa tuottoa jopa 4 euroa! Päävoittoina olevat 3 henkilöautoa ja 4 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on  yli 91 000 kpl.

Tehokasta varainhankintaa: Tilaa Suvilyhty-arpoja myyntiin kätevästi tästä   >>

suvilyhty_2019_futis-arpa.jpg
suvilyhty_2019_power_cup_arpa.jpg
suvilyhty_layout_etu_edited.jpg
SUVILYHTY ARPA ON ERINOMAINEN VARAINHANKINTAVÄLINE:
 • Urheiluseuroille ja -joukkueille

 • Koululuokille ja vanhempainyhdistyksille

 • 4H-yhdistyksille

 • Vapaapalokuntalaisille

 • Muille järjestöille ja yhdistyksille

VARAINHANKINNAN ABC - NÄIN KAIKKI TOIMII
Tee
tilaus
Nouda
arvat postista
Tehokas
myynti
Tilitä
arvat
 1.  Tee tilaus: Minimitilaus on 200 arpaa. Arpoja voi tilata joko palautusoikeudella tai ilman. Myyntipalkkio on 4 euroa tai 3 euroa / arpa riippuen tilausvaihtoehdosta. Valitsemasi tilausvaihtoehto määrittelee myös maksuajan pituuden (30 päivää arpojen toimittamisesta tai arvat tilitetään arpajaisten päätyttyä). Myyntituotto jää suoraan myyjän käyttöön.
   

 2. Nouda arvat postista: Postitamme arpatilaukset nopealla aikataululla 2-3 arkipäivässä ilman toimitusmaksuja. Ennakkotilaukset toimitamme viikolla 16 tilausjärjestyksessä. 
   

 3. Tehokas myynti: Yhdessä tekemällä myynti sujuu helposti ja tehokkaasti. Myyntitempaus esim. kauppakeskuksessa, ottelussa, turnauksessa tai myyjäisissä on tehokas tapa saada myytyä runsaasti arpoja kerralla. Hyvin organisoitu myynti tekee varainhankinnasta helppoa ja tehokasta! Arpojen myynti alkaa on 15.4.2019  ja päättyy 14.9.2019.
   

 4. Tilitä arvat: Esim. Tilaatte 400 arpaa ilman palautusoikeutta. Tilitätte arvoista arpajaisten järjestäjälle 400 x 4 € = 1600 €. Myyntituoton toinen puolisko jää suoraan teidän käyttöön verottomasti.
   

 5. Hyödyntäkää ansaitsemanne rahat haluamallanne tavalla!

  Huom. Arpajaisten järjestäjä, Suomen Arpa ja Bingo ry, huolehtii arpajaisveron maksamisesta ja muista paperitöistä, joten myyjä voi keskittyä vain itse asiaan eli arpamyyntiin ja varainhankintaan.

ARPAJAISTUOTOT MENEVÄT SUOMEN LASTEN LIIKUNTA- JA HARRASTUSTOIMINNAN TUKEMISEEN.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
 • Facebook Social Icon - Suvilyhty

Uusimmat kampanjat, edut ja uutiset löydät Suvilyhty-arvan Facebook-sivuilta.

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI
-PÄÄSET NAUTTIMAAN EDUISTA JA TARJOUKSISTA!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja varainhankintauutiset. Liity uutiskirjeen saajaksi täyttämällä oheinen lomake ja painamalla "Lähetä". Kirje ei velvoita mihinkään ja voit keskeyttää uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hyödynnä etukoodi KESÄ2019, niin saatte tilauksen täydellä palautusoikeudella
Etukoodi (KESÄ2019) kannattaa hyödyntää heti, niin pääsette myymään arpoja täysin riskittömästi! Lisäksi arvomme kaikkien kampanjan aikana tilauksen tehneiden kesken kesäisen Pölli-pelin.
Huom. etu voimassa 4.7.2019 – 18.8.2019. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. 
 • Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry

 • Arpajaislupa: Luvan numero: RA/2019/205

 • Arpojen myyntiaika ja -alue: 15.3.2019 – 14.9.2019, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

 • Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6, 20780 Kaarina. 040 311 0570 (Palvelemme puhelimitse arkipäivisin klo 9-15, info@suvilyhty.fi

 

   Rekisteri- ja tietosuojaseloste