TEHOKASTA VARAINHANKINTAA LENTISSEUROILLE JA -JOUKKUEILLE

Uusi lentopalloilijoiden Power Cup -arpa on nyt myynnissä! Lentopalloaiheinen arpa on toteutettu yhteistyössä Suomen Lentopalloliiton ja Suvilyhty-arvan kanssa.

 

Power Cup  arpa toimii lentopalloseurojen ja -joukkueiden virallisena varainhankintavälineenä. Arpaa myyvät Suomen Lentopalloliiton jäsenseurat ja -joukkueet.  

Power Cup -arpa on helppo, tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjän tuotto-osuus on jopa 4 euroa! Päävoittoina olevat henkilöautot, veneet ja unelmalomat tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on  yli 1451 000 kpl.

 

Huom. Power Cup -arvan tilausehdot poikkeavat normaalin Suvilyhty-arvan ehdoista. Power Cup -arpaan kuuluu täysi palautusoikeus ja 4 euron tuotto-osuus arpaa kohden. Arpojen minimitilausmäärä on 100 kpl.

Toimi siis nyt ja tilaa joukkueellesi tai seurallesi Power Cup -arpoja myyntiin!

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI
-PÄÄSET NAUTTIMAAN EDUISTA JA TARJOUKSISTA!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja varainhankintauutiset. Liity uutiskirjeen saajaksi täyttämällä oheinen lomake ja painamalla "Lähetä". Kirje ei velvoita mihinkään ja voit keskeyttää uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

  • Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry

  • Arpajaislupa: Luvan numero: RA/2019/1136

  • Arpojen myyntiaika ja -alue: 1.1.2020 – 30.9.2020, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

  • Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6, 20780 Kaarina. 040 311 0570 (Palvelemme puhelimitse arkipäivisin klo 9-15, info@suvilyhty.fi

 

   Rekisteri- ja tietosuojaseloste